امسال ۳۵۰ فارم ماهی‌پروری جدید در کشور ساخته شده است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۵۷
امسال ۳۵۰ فارم ماهی‌پروری جدید در کشور ساخته شده است


۹ قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست مالداری در وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری می‌گویند که در سال جاری ۳۵۰ ماهی‌پروری تولیدی و تکثیری در ۳۴ ولایت از طریق وزارت زراعت و سکتور خصوصی ساخته شده است.
خلیل فروغ آمر ماهی‌پروری در وزارت زراعت می‌گوید که امسال در مجموع ۱۰۰ ماهی‌پروری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت ساخته شده و در عین حال ۲۵۰ ماهی‌پروری دیگر، از طریق سکتور خصوصی در ولایات مختلف کشور ایجاد شده است.
پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، ۱۰۰ فارم ماهی‌پروری جدید را که شامل دو فارم تولید جوجه‌ماهی می‌شود در ولایت‌های کنر، بلخ، بغلان، لغمان، قندهار، خوست و هرات ساخته است که هر فارم تولیدی، ظرفیت تولید ۲.۷ تا سه متریک تُن ماهی و هر فارم تکثیری ظرفیت تولید دو میلیون و ۴۰۰ هزار جوجه‌ماهی را دارد.
خلیل‌الله فروغ می‌گوید: «نظر به بررسی‌ای که ما کردیم، امسال سطح تولید ماهی نیز، نظر به سال قبل یک هزار و ۵۰۰ تُن افزایش یافته است.»
این در حالی است که سال قبل میزان تولید ماهی به حدود ۱۰ هزار متریک تُن می‌رسید و امسال به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تُن می‌رسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها