امسال بیش از چهارهزار و ۷۰۰ هکتار باغ جدید احیا و احداث شده است

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۶:۲
د کرنې،
 
۳ سنبله ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نیمه‌ی نخست سال مالی ۱۳۹۹، چهارهزار و ۷۷۱ هکتار باغ جدید میوه در سراسر کشور احداث و احیا کرده است.
از مجموع این باغ‌ها، ۱۹۵ هکتار آن شامل احیا و احداث باغ‌های متراکم و نیمه‌متراکم و دوهزار هکتار دیگرش شامل احیای باغ‌های کهنه در ۳۴ ولایت می‌شود.
هم‌چنین در نیمه‌ی نخست سال مالی، ۱۶۶ هکتار باغ انگور در ولایت‌های کابل، غزنی، کاپیسا، پروان، لوگر، دایکندی، پکتیا، بلخ، جوزجان، سرپل، سمنگان، بغلان، بدخشان، تخار، فاریاب، کندز، هرات، غور، پکتیکا، ارزگان، قندهار، هلمند، بادغیس، نیمروز و زابل به سیستم چیله بدل شده است.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

به بیش از ۲۰۰ خانواده متضرر در ولایت کندز وسایل پروسس سبزیجات، میوه و لبنیات توزیع شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز به همکاری کمیته بین‌المللی نجات (IRC) ، وسایل پروسس سبزیجات، میوه و لبنیات را برای بیوه‌زنان و خانواده‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۹:۲۲
Background image

پکتیا: آموزش عملی تهیه خوراک حیوانی (سایلج) برای مالداران آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی، برای ۱۰ تن از مالداران قریه خطابی مرکز، آموزش‌های عملی و نظری در. . .

بازگشت به خبرها