اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته است.
در نخست، جلسه‌ای با حضور رئیس زراعت سمنگان و قوماندان امنیه این ولایت برگزار شد. در این نشست، مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت از قوماندان امنیه، سید محمد حنیف عباده آغا، خواست تا در راستای حفاظت از شول پسته با این ریاست همکاری نماید. وی همچنین پیشنهاد نمود که یک کمیته امنیتی از نهادهای ذیربط برای این هدف ایجاد گردد.
به‌دنبال آن، یک جلسه امنیتی با حضور معاون مقام ولایت، قوماندان امنیه، رئیس استخبارات، رئیس شورای علما، رئیس محکمه استیناف، رئیس زراعت و سایر نهادهای مربوط در مقر قوماندانی امنیه برگزار شد. در این نشست، روی تأمین امنیت ساحات جنگلی بحث شد و مسئولان امنیتی به ریاست زراعت وعده همکاری داده و اعلام کردند که نیروهای امنیتی به‌زودی در ساحات جنگلات توظیف خواهند شد.
همچنین رئیس زراعت ولایت سمنگان همراه با آمر تنظیم منابع طبیعی این ریاست، با رؤسای انجمن‌های جنگلداری جلسه‌ای برگزار کرد. در این جلسه، از مسئولان انجمن‌ها خواسته شد تا از شکستاندن پیش‌ازموعد شول جلوگیری کرده و افراد صادق و محافظان قومی را برای حفاظت از جنگلات تعین و با ریاست زراعت و نیروهای امنیتی هماهنگ عمل کنند.
رؤسای انجمن‌های جنگلداری تعهد سپردند که از شول پسته حفاظت خواهند کرد تا محصول پسته به پختگی رسیده و عواید مناسبی برای مردم و ولایت سمنگان به‌دست آید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۵:۲۶
Background image

نشست مسوولان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت با کارشناسان د افغانستان بانک برگزار شد

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست تخنیکی میان ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کارشناسان مالی و حسابی د افغانستان بانک با  به منظور بررسی چالش‌های مالی و تقویت همکاری‌های متقابل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۸
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت فاریاب

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که به همکاری دفتر ولایتی داکار و در هماهنگی با آمریت مالداری این ریاست، برنامه توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۳۵ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار برای ۳۵ خانواده مستحق در ولسوالی فیض‌آباد بزهای شیری توزیع نمود.
در این روند، برای هر فامیل دو رأس بز. . .

BACK TO NEWS