افزایش ۳۰ درصدی تولید کشمش در  ولایت هرات

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۶ - ۱۴:۴
افزایش ۳۰ درصدی تولید کشمش در  ولایت هرات

۱۶ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
مسئولان اتاق زراعت و مالداری ولایت هرات می‌گویند که پس از برداشت حاصلات انگور، حاصلات کشمش نیز در این ولایت ۳۰ درصد افزایش یافته است.
بشیر احمد بهادری‌ رئیس اتاق زراعت و مالداری هرات می‌گوید دهقانان این ولایت برای افزایش حاصلات انگور و جلوگیری از خرابی آن، تصمیم به تولید کشمش گرفته‌اند.  وی همچنین گفته‌است که امسال ۲۵ هزار تُن کشمش برداشت خواهد شد.
در همین حال، دهقانان از دولت درخواست دارند تا زمینه صادرات کشمش به خارج از کشور را فراهم کند. 
همچنان تولیدکنندگان کشمش می‌گویند که با ایجاد کشمش‌خانه‌ها، کشمش با کیفیت تولید می‌کنند.
از سوی دیگر، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات از حمایت تجار سخن گفته و تأکید دارند که تلاش‌ها برای صادرات کشمش در حال انجام است.
مولوی محمد نسیم سحر آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، می‌گوید این ریاست با همکاری ادارات مرتبط در حال تلاش برای فراهم‌کردن زمینه فروش و بازاریابی کشمش و انگور در این ولایت است.
شایان ذکر است که در حال حاضر ۱۵۰۰ کشمش‌خانه در ولایت هرات فعال هستند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۵
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان ولایت بدخشان از سوی کارمندان ریاست زراعت بدخشان در آن ولسوالی  با همکاری اداره ولسوالی و نهادهای مربوطه آغاز شد.
این کمپاین به اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

غرس انواع نهال‌های مثمر در فارم تحقیقاتی گنج‌آباد اشکاشم بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از غرس انواع نهال‌های مثمر تجارتی در فارم تحقیقات زراعتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم خبر می‌دهد.
به اساس معلومات این اداره، در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۱۹
Background image

پر شدن ‌های جدید در خوست؛ نتایج مثبت برنامه مدیریت آب وزارت زراعت

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در راستای مدیریت مؤثر آب در سطح کشور، تلاش‌های خود را بیشتر تسریع بخشیده است. در همین چارچوب، شش  تازه اعمارشده در ولسوالی‌های صبری، باک و. . .

بازگشت به خبرها