افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه‌شده، در سال جاری بیش از ۹۷۳ هکتار زمین در سطح ولایت بغلان تحت کشت بادنجان رومی قرار گرفته است که از آن بیش از ۴۴ هزار و ۶۲۰ متریک تُن حاصل برداشت خواهد شد. این در حالی‌ست که در سال گذشته در حدود ۹۶۸ هکتار زمین زیر کشت بادنجان رومی بود که از آن ۴۰ هزار و ۶۸۱ متریک تُن محصول برداشت شده بود.
دهقانان ولسوالی‌های پل‌خمری، دند غوری، بغلان مرکزی، دهنه غوری و دوشی، علت این افزایش را کسب تجارب زراعتی، آشنایی با روش‌های معیاری کشت و استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده عنوان کرده‌اند.
به گفته مسئولان، استفاده از روش‌های معیاری و علمی کشت و دسترسی دهقانان به تخم‌های با کیفیت و اصلاح‌شده، در بهبود کمیت و کیفیت تولیدات زراعتی نقش بارز دارد و وزارت زراعت نیز تلاش دارد تا از این روند حمایت و آن را به سایر محصولات نیز تعمیم دهد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۶
Background image

آغاز دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در تخار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
دور سوم کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولایت تخار از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حمایت سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۳:۴۵
Background image

ایجاد ۱۹ مرکز آموزشی باغچه‌های خانگی برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در بدخشان

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری مؤسسه «ریشه جهانی برای زندگی» ، از طریق پروژه باغچه‌های خانگی، برای ۲۰۰ خانواده زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های شهدا،. . .

بازگشت به خبرها