افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی

naim.rezai
جمعه ۱۴۰۰/۱/۲۰ - ۱۶:۸
افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی
۱۹حمل ۱۴۰۰
میزان علاقمندی مالداران در ولایت لوگر، به اصلاح نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، افزایش یافته است.
نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، در لوگر در حال حال اصلاح شدن است با اصلاح نسل گاوها، محصولات حیوانی افزایش یافته و باعث رشد مالداران می‌شود.
گاوهای نسل اصلاح‌شده، روزانه از بیست تا سی لیتر شیر می‌دهد، در حالی که گاوهای نسل محلی، شیرشان روزانه بین سه تا چهار لیتر می‌رسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها