افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی

naim.rezai
جمعه ۱۴۰۰/۱/۲۰ - ۱۶:۸
افزایش علاقمندی مالداران لوگر به اصلاح نسل گاوهای محلی
۱۹حمل ۱۴۰۰
میزان علاقمندی مالداران در ولایت لوگر، به اصلاح نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، افزایش یافته است.
نسل گاوهای محلی از طریق القاح مصنوعی، در لوگر در حال حال اصلاح شدن است با اصلاح نسل گاوها، محصولات حیوانی افزایش یافته و باعث رشد مالداران می‌شود.
گاوهای نسل اصلاح‌شده، روزانه از بیست تا سی لیتر شیر می‌دهد، در حالی که گاوهای نسل محلی، شیرشان روزانه بین سه تا چهار لیتر می‌رسد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت لغمان و مسئولان فارم‌ها نشست برگزار کرد

۶ مرغومه ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری رئیس توسعه سکتور خصوصی، قاری محمد اکبر امینی، در جریان سفر به ولایت لغمان، در حضور رئیس زراعت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۹:۲۳
Background image

آموزش شاخه‌بری درختان برای باغداران ولسوالی شکر‌دره

۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکر‌دره، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی باغداران، برنامه آموزشی شاخه‌بری درختان را به‌گونه عملی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

بازگشت به خبرها