افزایش حاصلات لوبیا در ولسوالی اشکمش، ولایت تخار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۷
افزایش حاصلات لوبیا در ولسوالی اشکمش، ولایت تخار

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش چشمگیر حاصلات لوبیا در ولسوالی اشکمش خبر داد.
مسئولان مدیریت خدمات زراعت و مالداری ولسوالی اشکمش اعلام کردند که این افزایش تولید ناشی از توسعه و گسترش زمین‌های زیر کشت لوبیا، کنترول مؤثر امراض و آفات نباتی، مدیریت گیاهان هرزه و به‌کارگیری روش‌های علمی و تخنیکی است.
همچنین، همکاری نزدیک دهاقین با کارمندان ترویج زراعتی و عملی نمودن توصیه‌های تخنیکی، از دیگر عوامل مهم افزایش حاصلات عنوان شده است. کارمندان ترویج با ارائه مشاوره‌های تخصصی در استفاده بهینه از کودهای کیمیاوی، کنترل آفات و امراض نباتی و معرفی تکنالوژی‌های جدید زراعتی نقش مؤثری در ارتقای تولید لوبیا ایفا کرده‌اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها