افتتاح کانال بزرگ آب‌رسانی زراعتی در ولسوالی بهارک بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۴ - ۱۰:۵۸
افتتاح کانال بزرگ آب‌رسانی زراعتی در ولسوالی بهارک بدخشان

۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
یک کانال بزرگ آب‌رسانی زراعتی به طول ۱۰ کیلومتر در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، پس از تکمیل کار اعمار و توسعه، امروز به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه با هزینه ۱۱ میلیون افغانی از سوی باشندگان محل تطبیق شده و مراسم افتتاح آن با حضور مولوی امان‌الدین منصور قوماندان قول اردوی ۲۱۷ عمری و شماری از مقامات محلی برگزار گردید.
به گفته مسئولان محلی، این کانال که در ساحه «دشت فراخ» موقعیت دارد، ظرفیت آبیاری بیش از ۸۰ هزار جریب زمین زراعتی را دارا بوده و از پروژه‌های مهم زیربنایی در راستای رشد سکتور زراعتی در بدخشان به‌شمار می‌رود.
مولوی عبدالتواب ولسوال بهارک گفت که کار این کانال سه ماه پیش با بودجه مردمی و همکاری بزرگان بدخشان آغاز شده بود و امروز تکمیل گردید. او افزود که این کانال از دریای ولسوالی وردوج سرچشمه گرفته و زمینه بهره‌مندی برای بیش از ۱۰ هزار خانواده را فراهم می‌کند.
این کانال دارای عرض ۵ متر بوده و ظرفیت قابل توجهی برای انتقال آب به زمین‌های زراعتی در مناطق کم‌آب ولسوالی بهارک دارد. مسئولان ابراز امیدواری کردند که بهره‌برداری از این پروژه سبب افزایش تولیدات زراعتی، بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان و کاهش فقر در این ولسوالی گردد.
باشندگان محل نیز از تکمیل این پروژه ابراز خرسندی کرده و آن را گامی مؤثر برای حمایت از زراعت و توسعه پایدار خوانده‌اند. در عین حال، شماری از دهاقین ولسوالی‌های همجوار از کمبود آب زراعتی شکایت کرده و خواستار تطبیق پروژه‌های مشابه توسط امارت اسلامی شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS