افتتاح دو کانال آب زراعتی در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۴۱
افتتاح دو کانال آب زراعتی در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان

۳ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
دو کانال آب زراعتی با هزینه مجموعی ۲میلیون ۳۸۰هزار افغانی  در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، پس از تکمیل کارهای ساختمانی، طی مراسم رسمی افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه در چارچوب پلان افتتاح پروژه‌های تکمیل‌شده و با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان تطبیق گردیده است. در مراسم افتتاح، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها، انجینر مهدی حسینی مسئول زون شمال‌شرق مؤسسه ناروی، انجینران ساحوی این مؤسسه، نماینده ریاست اقتصاد، انجینر احمد فایز شریفی انجینر سروی آمریت منابع طبیعی، نماینده ولسوالی و مدیریت زراعت ولسوالی بهارک حضور داشتند.
این دو کانال آب زراعتی به طول مجموعی ۳۹۴ متر در منطقه فرمراق اعمار گردیده و زمینه آبیاری حدود ۱۰۰۰ جریب زمین زراعتی و باغات را فراهم ساخته است. با بهره‌برداری از این کانال‌ها، بیش از ۲۹۰۰ خانواده از قریه‌های فرمراق، سرشهر، خیرآباد و اسلام‌آباد از آب زراعتی مستفید می‌شوند.
در این مراسم، مسئولان بر اهمیت همکاری‌های مشترک در تطبیق پروژه‌های زیربنایی زراعتی تأکید نموده و اظهار داشتند که بهبود تولیدات زراعتی از طریق توسعه زیرساخت‌های زراعتی، نقش اساسی در تأمین مصونیت غذایی پایدار دارد. این پروژه‌ها در چارچوب برنامه‌های انکشاف جامعه‌محور تطبیق شده است.
باشندگان محل نیز با ابراز خرسندی از افتتاح این کانال‌ها، از رفع مشکل کمبود آب زراعتی و رسیدگی به نیازهای اساسی زراعتی‌شان قدردانی کردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS