افتتاح بند کمال‌خان و روز ملی مدیریت آب مبارک

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۴ - ۹:۳۹
افتتاح بند کمال‌خان و روز ملی مدیریت آب مبارک

امروز، چهارم حمل ۱۴۰۰،‌ در کنار این که روز ملی مدیریت آب است، رویدادی است که ثبت تاریخ می‌شود. این رویداد، افتتاح بند کمال‌خان است که دهه‌های زیادی، مردم و به ویژه قشر دهقان کشور، آرزوی تکمیل آن را داشتند.
با افتتاح بند کمال‌خان، بیش از ۱۷۴ هزار هکتار زمین آبیاری و برای کشت آماده می‌شود.
این بند، مطمیناً ولایت نیمروز را به یکی دیگر از قطب‌های زراعتی کشور بدل می‌سازد.
برای دهقانان و مالداران کشور، آبیاری زمین‌های بیش‌تر و افزایش تولید، مایه‌ی دل‌گرمی و روشنی آینده‌ها است.
روز ملی مدیریت آب و افتتاح بند پراهمیت و باارزش کمال‌خان را به همه‌ی شهروندان کشور، به ویژه به دهقانان عزیز، تبریک عرض می‌کنم.
به امید افغانستان خودکفا
داکتر انوارالحق احدی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۳:۱۹
Background image

در ولسوالی ځاځي میدان ولایت خوست، باغ‌های ناک و املوک ایجاد می‌شود

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی ځاځي میدان و با همکاری مؤسسه «او‌آر‌دی»، در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع نهال و وسایل زراعتی برای ساخت باغ‌های املوک به ۵۰ دهقانان در ولسوالی موساخیل خوست

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست اعلام کرد که در چارچوب این ریاست و تحت نظارت مدیریت عمومی امور زراعتی ولسوالی موساخیل، با حمایت مالی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ابزارهای زراعتی، تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی میان ۸۶ خانواده کم‌درآمد در شهر جلال‌آباد

۲۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری مؤسسه مدیریت، نوآوری و توسعه «امید»، در ناحیه هشتم شهر جلال‌آباد، ابزارهای. . .

بازگشت به خبرها