افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این برنامه با حضور مسئولان ریاست زراعت، کارمندان پروژه سازگاری با تغییر اقلیم، نمایندگان رسانه‌ها و شماری از باشندگان محل در حدود ۱۵۰ جریب زمین برگزار گردید. در این طرح، هزاران اصله نهال مثمر شامل سیب، زردآلو، بادام، چهارمغز، گلاس و توت، و همچنان نهال‌های غیرمثمر و زینتی در ساحه مورد نظر غرس می‌شود.
مسئولان پروژه اعلام کردند که این برنامه بخشی از یک طرح بزرگ سازگاری با تغییر اقلیم است که در چارچوب آن، در مناطق مختلف غور از جمله فیروزکوه، ساغر، پسابند و الفاروق، نهال‌های بیشتری غرس خواهد شد.
مسئولان ریاست زراعت اهمیت این برنامه را در بهبود وضعیت محیط زیست، جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش خطر سیلاب‌ها و تقویت منابع طبیعی برجسته دانسته و تأکید کردند که این گونه پروژه‌ها در درازمدت تأثیرات مثبت اقتصادی برای باشندگان محل نیز خواهد داشت.
در پایان، روند غرس نهال‌ها به گونه رسمی توسط مسئولان آغاز گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS