افتتاح برنامه «کار در مقابل پول» در ولسوالی بگرام ولایت پروان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۳۲
افتتاح برنامه «کار در مقابل پول» در ولسوالی بگرام ولایت پروان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان برنامه «کار در مقابل پول» را با حضور مولوی نیاز محمد تائب آمر امور زراعتی این ریاست و شماری از کارمندان مدیریت خدمات زراعتی در ولسوالی بگرام افتتاح کرد. این برنامه توسط کمیته ناروی برای افغانستان در ولسوالی بگرام راه‌اندازی شده است.
این پروژه برای مدت ۱۰۰ روز ادامه خواهد داشت و در آن ۹۰۰ مرد و ۳۸ زن به کار گماشته شده‌اند. به هر کارگر روزانه مبلغ ۵ دالر آمریکایی پرداخت می‌شود. مولوی نیاز محمد تائب این برنامه را ارزنده خوانده و از مسئولان کمیته ناروی خواست تا برنامه‌های مشابه را در ولسوالی‌های آسیب‌پذیر از سیلاب‌ها نیز تطبیق کنند.
او همچنین برای کارگران رهنمایی‌های فنی و مسلکی ارائه کرد و وعده تداوم چنین پروژه‌ها را در آینده داد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها