اعمار ۵۰۰ مترک سرک در فارم تحقیقاتی شوخی مرکز ولایت کاپیسا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱/۵ - ۱۰:۶
اعمار ۵۰۰ مترک سرک در فارم تحقیقاتی شوخی مرکز ولایت کاپیسا

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا ۵۰۰ متر سرک را برای فارم تحقیقاتی شوخی مرکز ولایت کاپیسا احداث نمود.
فارم تحقیقاتی شوخی یکی بزرگترین فارم تجربوی و تحقیقاتی ریاست زراعت کاپیسا می‌باشد که بیشترین برنامه‌های تحقیقاتی تجربوی و آموزشی درآنجا به پیش برده میشود.
همچنان قوریه جات نهال های مثمر و غیر مثمر این ریاست نیز در آنجا موقعیت دارد. 
در گذشته این فارم با مشکل نبود سرک مواجع بود و موتر و ماشین آلات زراعتی داخل آن فارم رفته نمی توانست.  خوشبختانه به اثر سعی و تلاش پی هم رهبری رياست زراعت کار احداث سرک این فارم شامل برنامه کار در بدل غذا گردید که کار آن یک ماه قبل عملآ  در ساحه آغاز گردیده بود و حالا بعد از وصل فارم به سرک عمومی کار احداث سرک موفقانه به پایان رسید . از این به بعد ماشین آلات میکانیزه زراعتی و موتر به راحتی میتواند به فارم برود و یکی از مشکلات عمده این فارم مرفوع گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها