اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت پنجشیر با والی آن ولایت دیدار کردند

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ - ۹:۴۷
اعضای هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت پنجشیر با والی آن ولایت دیدار کردند

۱۲ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
در ابتداء مجلس قاری فضل الله دیوبند رئیس زراعت پنجشیر راجع به اهمیت مسوولیت‌های هیئت تخنیکی و گزارش دست‌آوردهای یک ربع این هیئت را در قسمت تشخیص، تثبیت، جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی با والی پنجشیر شریک ساخت. هم‌چنان در این دیدار موضوع دعوی اهالی قریه تاواخ علیه محمد طاهر، دعوی ورثه لنگر خان، دعوی لواء و دعوی اهالی قریه شوشاخیل در سطح این ولایت مورد بحث و بررسی قرارگرفت و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها