اشتراک فعال اداره زراعت کاپیسا در نخستین نمایشگاه تولیدات داخلی در این ولایت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۱ - ۹:۴۷
اشتراک فعال اداره زراعت کاپیسا در نخستین نمایشگاه تولیدات داخلی در این ولایت

۱۰ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، در نخستین نمایشگاه تولیدات و محصولات داخلی در هوتل شاروالی ولایت کاپیسا حضور فعال یافت.
در این نمایشگاه، سه غرفه توسط اداره زراعت ولایت کاپیسا ایجاد شده بود که یک غرفه آن مربوط آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی و دو غرفه دیگر به بخش‌های ترویج و حفاظت نباتات اختصاص داشت.
در غرفه آمریت مالداری، فعالیت‌ها و دستاوردهای متعددی چون رهنمایی‌ها و مشوره‌دهی‌های مسلکی، معرفی وسایل مدرن در بخش صحت حیوانی، ترویج مالداری، توزیع رهنمودهای سیستم قرضه‌دهی، نحوه استفاده از وسایل زراعتی و مالداری برای کنترول آفات و امراض حیوانی و نباتی و معرفی برنامه اصلاح حیوانات پرحاصل به نمایش گذاشته شد.
همچنین در بخش حفاظت نباتات، آموزش‌هایی در مورد کنترول حشرات، استفاده از حشره‌کش‌ها، وقایه و حفظ‌الصحه نباتات، و مبارزه با گیاهان هرزه برای بازدیدکنندگان ارائه گردید.
در این نمایشگاه، مالداران، دهاقین، مسئولان محلی و سایر اشتراک‌کنندگان با حضور گسترده از غرفه‌های اداره زراعت بازدید کرده، از ارائه رهنمودها، بروشرها و مشوره‌های فنی و مسلکی استقبال گرم نمودند و نقش این غرفه‌ها را در رشد و توسعه زراعت و مالداری در ولایت باستانی کاپیسا مهم و مؤثر دانستند.
این نمایشگاه برای دو روز دیگر نیز ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۱۲
Background image

حاصلات شفتالو در کشور به بیش از ۶۵ هزار متریک تُن رسید

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
بر بنیاد آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۶۵ هزار و ۳۴۱ متریک تُن شفتالو از باغ‌های کشور به‌دست آمده است.
ولایت‌های هرات،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۴:۷
Background image

در کندهار کار ساخت یک چک‌دم بزرگ به هزینه ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از بودجه انکشافی خویش کار ساخت یک چک‌دم بزرگ را در قریهٔ کندلان ولسوالی کښته شاولیکوت ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۳:۳۲
Background image

در هلمند برای هزاران دهقان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع می‌شود

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به سعی و تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و با همکاری مالی مؤسسه خیریه «نسل‌های آینده افغانستان»، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها