از گندم‌زارهای فارم تحقیقی پوزه‌ایشان، ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده به دست می‌آید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۷ - ۱۶:۳۰

۲۷ جوزای ۱۳۹۸
به اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، برداشت حاصلات از ۶۶ جریب زمین فارم تحقیقی پوزه‌ایشان در این ولایت آغاز شده است. این مقدار زمین پیش از این بدون زرع بود، اما امسال به مزرعه بدل شده و بر اساس تخمین‌ها ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده‌ی بذری به دست می‌آید.
به اساس تفاهمی که پیش از این میان آمریت تصدی تخم‌های اصلاح‌شده و آمریت امور زراعتی ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت بغلان صورت گرفته بود موازی ۶۶ جریب زمین فارم تحقیقاتی پوزه ایشان دوباره احیا گردیده و در آن گندم اصلاح‌شده بذری کشت گردیده بود.
عبدالقهار ستاری آمر امور زراعتی ریاست زراعت ولایت بغلان می‌گوید: «۶۶ جریب زمین متذکره که از سال‌های متمادی مورد استفاده قرار نگرفته بود و به بنجروخار بدل شده بود، خوشبختانه به اساس تلاش‌های آمریت امور زراعتی و تفاهم بین آمریت تصدی تخم‌های بذری و آمریت امور زراعتی این اداره، دوباره احیا گردید و به زمین قابل زرع بدل شد.»
او گفت، «از این زمین تخمیناً ۵۷ تن گندم اصلاح‌شده برای کشت به دست خواهد آمد که این خود یک دست آورد بزرگ است و به عواید دولت افزود خواهد شد.»

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴۶
Background image

استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از تطبیق و استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در قریه‌جات مختلف این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۱
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از قطعات نمایشی گندم در مهترلام لغمان

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بررسی روند تطبیق قطعات نمایشی گندم، رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از قریه‌جات مهترلام، مرکز ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه. . .

بازگشت به خبرها