از مراکز جمع‌آوری و پروسیس شیر در ولایت لوگر نظارت صورت گرفت

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۰ - ۱۴:۴۴


۱۰ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی سید امین هاشمی ریس زراعت آبیاری و مالداری و  شماری از مسوولان ریاست زراعت ولایت لوگر از مراکز جمع‌آوری و پروسیس شیر پل علم مرکز ولایت لوگر و ولسوالی محمد آغه این ولایت نظارت نموده اند.
هدف از نظارت بهبود وضعیت مراکز جمع آوری شیر بوده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۴۹
Background image

افتتاح برنامه آموزشی سه‌روزه برای ارتقای ظرفیت جمع‌آوری‌کنندگان شیر و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی در تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵هـ.ش
برنامه آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت جمع‌آوری‌کنندگان شیر و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی، با اشتراک ۲۵ تن از فعالان این بخش، از سوی مؤسسه بنیاد انکشافی آقاخان و در هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

نشست رئیس زراعت ولایت بدخشان با هیئت وزارت زراعت

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مولوی عبدالروف سعید مشاور حقوقی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مولوی کریم‌الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت به منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و علمی، در سفر رسمی عازم جمهوری مالدووا شد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان به ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی وزارت زراعت و صنایع. . .

بازگشت به خبرها