از طریق برنامه کار در مقابل پول برای ۲۵۵ تَن در سمنگان پول نقد توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱ - ۱۲:۵۹
از طریق برنامه کار در مقابل پول برای ۲۵۵ تَن در سمنگان پول نقد توزیع شد

۱ جدی ۱۴۰۱  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، از جریان توزیع پول نقد که  از طریق برنامه «پول در مقابل کار» برای ۲۵۵ تَن در سمنگان پول نقد توزیع شد نظارت کرده است.
تطبیق کننده این برنامه موسسه افغان اید و تمویل کننده مالی آن SIDA می‌باشد، که در سطح ۴۵ شورای انکشافی در ولسوالی حضرت سلطان و ۳۹ شورا، در ایبک مرکز این ولایت، برای ۲۵۵ نفر در ۲۰ روز کاری مبلغ (۷۰۰۰) افغانی توزیع گردیده است.
فعالیت‌های انجام شده در مدت 20 روز صورت گرفته که پاک‌کاری جوی‌ها، کانال‌ها، چشمه‌ها، ذخیره آب و ترنج‌ها در سطح ۴۵ شورا می‌باشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS