از سرگیری پروژه اعمار چکدم و واترشیت در ولایت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۱۵:۲۱
از سرگیری پروژه اعمار چکدم و واترشیت در ولایت پنجشیر

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرد که کار پروژه اعمار چکدم و واترشیت، که سال گذشته در این ولایت آغاز شده بود، دوباره از سر گرفته شده است.
این پروژه تحت عنوان «مصونیت غذایی» به دلیل سردی هوا در فصل زمستان متوقف شده بود، اما اکنون با مساعد شدن شرایط اقلیمی، کار آن در ولسوالی‌های حصه اول، پریان، دره، آبشار و بازارک مرکز پنجشیر ادامه می‌یابد.
پروژه متذکره با هدف ذخیره‌سازی آب‌های سطحی و جلوگیری از بروز سیلاب‌ها تطبیق می‌گردد و برای ۱۵۰۰ نفر از ساکنان محل زمینه کار بیست روزه فراهم شده است. در بدل این کار، به هر کارگر معادل ۱۰۰ دالر آمریکایی پرداخت خواهد شد که مجموعاً ۱۵۰ هزار دالر را در بر می‌گیرد.
این برنامه با کمک مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد  و توسط کمیته ناروی برای افغانستان، در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر تطبیق می‌شود.
باشندگان محل با ابراز رضایت از آغاز دوباره این پروژه، خواستار تطبیق بیشتر برنامه‌های مشابه در سطح این ولایت شده‌اند تا علاوه بر توسعه زیربناهای محل، فرصت‌های شغلی بیشتری نیز ایجاد گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

آغاز پروژه بازسازی شبکه‌های زهکشی برای احیای زمین‌های زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه پاک‌کاری و کندن‌کاری مسیر خروجی آب در ساحه زراعتی قریه هلگی آجر و اعمار و بازسازی شبکه زهکشی قریه انداب ولسوالی کهمرد ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

تأکید بر شفافیت و بهبود روند جمع‌آوری عواید ریاست زراعت پروان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفر رسمی به ولایت پروان با مولوی خان محمد حقمل رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و آمرین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز کار اعمار شبکه زهکشی برای احیای ۶ هزار جریب زمین زراعتی در بامیان

۲۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه اعمار شبکه زهکشی در ساحه چمن ولسوالی یکاولنگ شماره یک ولایت بامیان با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسئولان ریاست زراعت این ولایت، بزرگان محل و. . .

BACK TO NEWS