از جریان فروش محصولات حیوانی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر نظارت به عمل‌آمد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۳:۲۰
از جریان فروش محصولات حیوانی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر نظارت به عمل‌آمد

۱۱ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به ولسوالی عنابه رفته و از قصابی‌ها، لبنیات فروشی‌ها و کلینیک‌های حیوانی این  ولسوالی نظارت بعمل آورد.
هدف از این فعالیت نظارت و کنترول کیفیت محصولات حیوانی و گوشت موجود در بازار می‌باشد تا از عرضه محصولات کم کیفیت جلوگیری شده و مردم از خطر شیوع امراض موجود در محصولات حیوانی و گوشت در امان بمانند.
همچنان در این برنامه در مورد چگونگی رعایت حفظ‌ الصحه در لبنیات فروشی‌ها، دوکان‌ها و قصابی ها رهنمایی های لازم صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ - ۱۱:۲۱
Background image

افزایش ۳۰ درصدی تولیدات پخته در سال ۱۴۰۳

۲۲ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش

به اساس آمارهای ریاست احصائیه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تولیدات پخته در کشور طی سال ۱۴۰۳ با افزایش ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته به حدود ۱۵۹ هزار. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۵:۰
Background image

جریان نقشه‌کشی احداث باغ‌های گیلاس در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۲۱ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان فنی بخش ترویج باغداری مدیریت عمومی خدمات زراعتی ریاست زراعت کال در ولسوالی شکر دره از جریان نقشه‌کشی و دیزاین باغ‌های گیلاس در این ولسوالی خبر داده‌اند.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۴:۵۲
Background image

پروژه سردخانه ذخیره میوه جات در ولسوالی قیصار پنجاه درصد تکمیل شد

۲۱ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
پروژه اعمار یک باب سردخانه ذخیره میوه جات به ظرفیت ۳۰ متریک تن در قریه سرآسیاب ولسوالی قیصار ولایت فاریاب، بیش از پنجاه درصد تکمیل شده است.
این سردخانه که به هزینه ۲۵. . .

BACK TO NEWS