از جریان فروش محصولات حیوانی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر نظارت به عمل‌آمد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۳:۲۰
از جریان فروش محصولات حیوانی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر نظارت به عمل‌آمد

۱۱ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به ولسوالی عنابه رفته و از قصابی‌ها، لبنیات فروشی‌ها و کلینیک‌های حیوانی این  ولسوالی نظارت بعمل آورد.
هدف از این فعالیت نظارت و کنترول کیفیت محصولات حیوانی و گوشت موجود در بازار می‌باشد تا از عرضه محصولات کم کیفیت جلوگیری شده و مردم از خطر شیوع امراض موجود در محصولات حیوانی و گوشت در امان بمانند.
همچنان در این برنامه در مورد چگونگی رعایت حفظ‌ الصحه در لبنیات فروشی‌ها، دوکان‌ها و قصابی ها رهنمایی های لازم صورت گرفت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها