از جریان فروش محصولات حیوانی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر نظارت به عمل‌آمد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۳:۲۰
از جریان فروش محصولات حیوانی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر نظارت به عمل‌آمد

۱۱ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به ولسوالی عنابه رفته و از قصابی‌ها، لبنیات فروشی‌ها و کلینیک‌های حیوانی این  ولسوالی نظارت بعمل آورد.
هدف از این فعالیت نظارت و کنترول کیفیت محصولات حیوانی و گوشت موجود در بازار می‌باشد تا از عرضه محصولات کم کیفیت جلوگیری شده و مردم از خطر شیوع امراض موجود در محصولات حیوانی و گوشت در امان بمانند.
همچنان در این برنامه در مورد چگونگی رعایت حفظ‌ الصحه در لبنیات فروشی‌ها، دوکان‌ها و قصابی ها رهنمایی های لازم صورت گرفت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

روند توزیع گندم و مساعدت نقدی برای مهاجرین بازگشته در خوست آغاز شد

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ شعبان المُعظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس حکم، عنایت و شفقت ویژه عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روند توزیع گندم و پول نقد را برای یک‌هزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

تحویل تراکتور کوچک و تجهیزات زراعتی به دهقانان چهاربولک بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر اکتید، یک عراده تراکتور کوچک همراه با تجهیزات زراعتی شامل ماشین درو و وسایل قلبه را به دهقانان شامل کوپراتیف در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۳۸
Background image

توزیع پودر سلفر و چونه آب و آموزش تهیه لایم‌سلفر برای باغداران نهرشاهی بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ولسوالی نهرشاهی به‌منظور تقویت باغداری و افزایش آگاهی‌های تخنیکی باغداران، مقدار لازم پودر سلفر و چونه آب را برای. . .

بازگشت به خبرها