ارزیابی ۵۰ قصابی در کابل: یک کشتارگاه و هفت دکان نسبت تخلف بسته شدند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۲۷
ارزیابی ۵۰ قصابی در کابل: یک کشتارگاه و هفت دکان نسبت تخلف بسته شدند

۲۳ جدی ۱۳۹۹
ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در همکاری با شهرداری کابل و دیگر نهادهای ذی‌ربط، ۵۰ دکان قصابی را در ناحیه اول شهر کابل ارزیابی کردند.
از جمله ۵۰ قصابی، هفت دکان قصابی و یک کشتارگاه بسته شد و شماری دیگر از آن‌ها جریمه شدند. همین گونه به برخی دیگر از قصابی‌ها، توصیه شد تا مسایل بهداشتی و صحی را مد نظر بگیرند. هدف از نظارت و ارزیابی این‌ قصابی‌ها در ناحیه اول شهر کابل، بهبود بخشیدن به کیفیت و رعایت بهداشت در محیط کاری بود.
در این قصابی‌ها، کیفیت گوشت نیز ارزیابی شده و به مالکان این قصابی‌ها گفته شده که اگر در آینده بهداشت را رعایت و گوشت خوش‌کیفیت ارائه نکنند، با آنان برخورد قانونی صورت می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها