ارزیابی ۵۰ قصابی در کابل: یک کشتارگاه و هفت دکان نسبت تخلف بسته شدند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۲۷
ارزیابی ۵۰ قصابی در کابل: یک کشتارگاه و هفت دکان نسبت تخلف بسته شدند

۲۳ جدی ۱۳۹۹
ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در همکاری با شهرداری کابل و دیگر نهادهای ذی‌ربط، ۵۰ دکان قصابی را در ناحیه اول شهر کابل ارزیابی کردند.
از جمله ۵۰ قصابی، هفت دکان قصابی و یک کشتارگاه بسته شد و شماری دیگر از آن‌ها جریمه شدند. همین گونه به برخی دیگر از قصابی‌ها، توصیه شد تا مسایل بهداشتی و صحی را مد نظر بگیرند. هدف از نظارت و ارزیابی این‌ قصابی‌ها در ناحیه اول شهر کابل، بهبود بخشیدن به کیفیت و رعایت بهداشت در محیط کاری بود.
در این قصابی‌ها، کیفیت گوشت نیز ارزیابی شده و به مالکان این قصابی‌ها گفته شده که اگر در آینده بهداشت را رعایت و گوشت خوش‌کیفیت ارائه نکنند، با آنان برخورد قانونی صورت می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها