ارزیابی کلینیک‌های حیوانی در مرکز ولایت فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۱۰:۴۷
ارزیابی کلینیک‌های حیوانی در مرکز ولایت فاریاب

۸ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از ریاست صحت حیوانی در جریان بازدید از کلینیک‌های حیوانی مرکز ولایت فاریاب، با همکاری آمریت مالداری و صحت حیوانی، فعالیت‌ها و وضعیت این مراکز را بررسی کرد.
در نتیجه این بررسی، مقدار قابل‌توجهی از ادویه تاریخ‌گذشته جمع‌آوری شد. همچنین، پس از شنیدن چالش‌ها، مشکلات و پیشنهادات مالکین کلینیک‌ها، در مواردی مانند تهیه گزارش‌های ماهوار، نگهداری کتاب راجستر، وقایه و تدارکات، تمدید به‌موقع جواز کلینیک و سایر موضوعات مرتبط، توصیه‌های فنی و مسلکی ارائه شد.
این اقدام به هدف بهبود کیفیت خدمات کلینیک‌های حیوانی و حفظ سلامت حیوانات در ولایت فاریاب صورت گرفت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها