ارزگان امسال ۶۱۰ تُن زیره تولید کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۲ - ۱۶:۳۲
ارزگان امسال ۶۱۰ تُن زیره تولید کرد


۲ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت ارزگان از تولید بیش از ۶۰۰ تُن زیره در این ولایت خبر می‌دهند.
احمدشاه خیری، رییس زراعت ولایت ارزگان می‌گوید: «امسال ۶۱۰ تُن زیره در این ولایت تولید شده است، در مجموع، از این جمله، ۵۷۳ تُن آن زیره‌ی سیاه و ۸۰ تن آن زیره‌ی سفید است.»
آقای خیری درباره‌ی وضعیت خرید و فروش زیره در ولایت ارزگان می‌گوید که زیره بازار داخلی و خارجی خوب دارد. رییس زراعت ارزگان می‌افزاید که بازار داخلی زیره ولایت‌های قندهار و غزنی است و از طریق این دو ولایت، زیره به کشورهای هند و پاکستان صادر می‌شود. او می‌گوید که هر کیلو زیره ۳۰۰ افغانی فروخته می‌شود.
در سطح ولایت ارزگان حدود ۵۴۷ هکتار زمین زیره کشت می‌گردد. از این میان، در ۴۹۹ هکتار زیره سیاه و در  ۴۸ هکتار زیره سفید کاشته می‌شود.
ارزگان از شمار ولایت‌هایی است که دارای اقلیم مناسب برای کشت و پرورش زیره است و در تمام ولسوالی‌های آن زیره کشت می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها