ادویه پاشی یک هزار ۲۰۰ اصله درختان مثمر در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ - ۱۰:۲۰
ادویه پاشی یک هزار ۲۰۰ اصله درختان مثمر در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

کارمندان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی شکردره ولایت کابل به تعداد ۱۲۰۰ اصله درختان مثمر را در قریه صوفی خیل آن ولسوالی دواپاشی نموده اند .
در این برنامه طریقه ساختن و تطبیق روغن زمستانی را برای باغداران  به صورت عملی آموزش داده و در رابطه به فواید استعمال روغن زمستانی و ادویه جات مختلف جهت جلوگیری از امراض نباتی برای باغداران معلومات مفصل ارایه نموده اند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۵
Background image

جلوگیری از انتقال قاچاقی گاوها از پاکستان به کندهار

 

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین‌بولدک از انتقال قاچاقی ۱۶ رأس گاو از پاکستان به این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۱
Background image

ریاست زراعت میدان وردک: ۱۲ هزار نهال بادام برای توزیع آماده است

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
در مربوطات مرکز میدان‌شهر ولایت میدان وردک، در ساحه شهرنو، از سوی مؤسسه داکتید در چارچوب دفتر «بی‌دی‌ان»، ۱۲ هزار اصله نهال بادام به ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز برنامه وقایوی لایم سلفر در ولایت پکتیا

۱۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا می‌گویند که برنامه وقایوی لایم سلفر در این ولایت آغاز شده است.
این برنامه بر اساس پلان. . .

بازگشت به خبرها