ادویه‌پاشی بیش از ۷۰۰ طویله و بازار نخاس در ولسوالی قره‌باغ کابل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۰:۴
ادویه‌پاشی بیش از ۷۰۰ طویله و بازار نخاس در ولسوالی قره‌باغ کابل

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه کمپاین مبارزه با بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت کابل، تیم تخنیکی و کارمندان ساحوی مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی قره‌باغ، بیش از ۷۰۰ طویله و بازار نخاس این ولسوالی را ادویه‌پاشی کردند.
این اقدام به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری تب خون‌دهنده کانگو و کاهش خطر انتقال این بیماری انجام شده است.
مسئولان می‌گویند که این برنامه در چارچوب اقدامات وقایوی برای کنترول بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوان راه‌اندازی شده و تلاش‌ها برای تطبیق مؤثر آن ادامه دارد.
بیماری تب خون‌دهنده کانگو از جمله بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوان است که از طریق کنه‌ها انتقال می‌یابد و اجرای چنین برنامه‌هایی در کاهش خطر شیوع آن نقش مهمی دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

اختتام کمپاین ادویه‌پاشی علیه آفات مورپت‌دار و خیمه‌ساز در ولایت پنجشیر

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از اختتام موفقانه کمپاین ادویه‌پاشی علیه آفات مورپت‌دار و خیمه‌ساز در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این کمپاین که به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۹:۶
Background image

در زون شرق نزدیک به یک میلیون پیوند درختان میوه‌دار تثبیت و برآورد شد

۲۵ جوزای ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان آمریت تصدیق تخم‌های اصلاح‌شده ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، نخستین نظارت و برآورد تخمینی پیوندک‌های تولیدشده را در ده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۲۱
Background image

به دهاقین در ولسوالی سروبی کابل آموزش عملی کشت عصری شالی ارائه شد

مدیریت عمومی زراعت و مالداری ولسوالی سروبی ولایت کابل در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به منظور افزایش حاصلات شالی و ترویج روش‌های نوین زراعتی، آموزش عملی کشت شالی را. . .

بازگشت به خبرها