ادامه حمایت آلمان از برخی پروژه‌های وزارت زراعت

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۹ - ۱۰:۳۲
ادامه حمایت آلمان از برخی پروژه‌های وزارت زراعت

۹ سرطان ۱۴۰۰
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست مقام‌های افغانستان و آلمان در مورد ادامه همکاری‌های آن کشور از پروژه‌های وزارت زراعت شرکت کرد. در این نشست از جانب افغانستان علاوه بر معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، معینان وزارت‌های تحصیلات عالی و مالیه و مسوولان ارشد اداره تنظیم انرژی و شرکت برشنا شرکت داشتند. از جانب آلمان اکسیل زیلدر، سفیر آلمان در کابل و دیگر مقام‌های بلندپایه این کشور به‌صورت آنلاین در این نشست حضور داشتند.
دو طرف در این جلسه در مورد اولویت‌های ملی افغانستان، اشتغال‌زایی، تغییر اقلیم، انرژی، صلح جامع و فراگیر، همکاری در خارج از حوزه اولویت و چهارچوب همکاری‌ها بحث و تبادل نظر کردند. علاوه بر آن، پروژه احیای جنگلات برای امرار حیات (FLRL‎‏)، از دیگر محورهای بحث این نشست بود. هدف ‏از تطبیق این پروژه، ‏‎احیای جنگلات، تنظیم بهتر ایکو‌سیستم و ارتقای ظرفیت به منظور کاهش اثرات تغییر اقلیم و مقاومت در برابر این تغییرات است.
مقام‌های جمهوری فدرال آلمان در این نشست گفتند که این کشور به حمایت از پروژه‌های وزارت زراعت از جمله اولویت‌های ملی، انکشاف اقتصادی و انکشاف زراعتی افغانستان ادامه می‌دهد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر خودکفایی در سکتور مرغداری

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با فارم‌داران و تاجران سکتور مرغداری بر افزایش تولید تخم‌مرغ، گوشت مرغ، دانه و چوچه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۳۰
Background image

آغاز سروی ساحات مالدارنشین برای شناسایی محل‌های مناسب ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره بلخ

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

سروی ابتدایی ساحات مالدارنشین به‌منظور شناسایی محل‌های مناسب برای ایجاد ذخایر آب در ولسوالی شولگره ولایت بلخ با هماهنگی مدیریت عمومی زراعت این ولسوالی آغاز شد.

این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت دایکندی

۳ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش

روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی سیاه و سفید برای حمایت از دهقانان ولایت دایکندی آغاز شد. این روند در نخستین مرحله در ولسوالی پاتو آغاز شده و قرار. . .

BACK TO NEWS