احداث ۹۰ قطعه نمایشی سویابین در ولسوالی خواجه سبزپوش ولایت فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۱ - ۱۵:۵۸
احداث ۹۰ قطعه نمایشی سویابین در ولسوالی خواجه سبزپوش ولایت فاریاب

۱۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست ززراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۹۰ قطعه نمایشی سویابین را در همکاری با سازمان خوراک و زراعت ملل متحددر ولسوالی خواجه سبزپوش ولایت فاریاب ایجاد کرد.
این قطعات نمایشی برای باشنده‌گان قریه‌های خواجه قشری، قره شیخی و دهنو  ولسوالی خواجه سبزپوش احداث شده‌است.
ولسوالی خواجه سبزپوش از ولسوالی‌های فاریاب است که آب هوای آن برای کشت نبات سویابین مناسب می‌باشد .
همچنان برای هر نفر از مستفدین مقدار20 کیلو گرام تخم تصدیق شده سویابین، 25 کیلو گرام کود یوریا و 25 کیلو گرام کود دی ای پی  دریافت کردند.
مجموعٱ 1.800 متریک تن تخم سویابین و مقدار 4.500 متریک کود های کیمیاوی جهت ایجاد این قطعات نمایشی توزیع گردیده است که کشت آن مجموعٱ موازی ۹۰ جریب زمین را احتوا خواهد کرد. 
این قطعات نمایشی در چوکات گروپ‌های دهاقین ایجاد شده است که هر گروپ شامل تشکیل ۳۰ نفر اعضا از آن جمله یک نفر به عنوان رئیس، یک نفر معاون و یک یک نفر منشی تعین گردیده اند که  اعضای گروپ را در بخش کشت، پرورش و جمع‌آوری سویابین مدیریت خواهند کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها