احداث ۴۱ قطعه باغ نمایشی متراکم میوه در ولسوالی‌های کشم و بهارک

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۳
احداث ۴۱ قطعه باغ نمایشی متراکم میوه در ولسوالی‌های کشم و بهارک

۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
با فرارسیدن فصل بهار، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به همکاری موسسه ارتقای اجتماعی ، تعداد ۴۱ قطعه باغ متراکم میوه‌جات مختلف‌النوع را در ولسوالی‌های بهارک و کشم  آن ولایت احداث نموده است. این باغ‌ها شامل درختان سیب، بادام، زردآلو و گیلاس هستند.
بر اساس هدایت مولوی امان الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، هیاتی از کارمندان تخنیکی این ریاست موظف گردیدند تا این پروسه را نظارت کرده و نهال‌ها را از نظر تخنیکی بررسی و سپس توزیع نمایند.
باغ متراکم (مدل توسعه باغات) یک تکنولوژی مدرن در باغداری است که در آن تراکم درختان در هر جریب نسبت به روش‌های معمولی بیشتر می‌باشد. در این روش، درختان انتخابی از پایه‌هایی که از طریق ریشه تکثیر شده و از نظر ژنتیکی اصلاح شده‌اند، استفاده می‌شود. این درختان معمولاً نسبت به درختانی که از طریق تخم تکثیر می‌شوند، بازدهی بیشتری دارند و سطح تولید آن‌ها در مقایسه با روش‌های سنتی بیشتر است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS