احداث ۴۱ قطعه باغ نمایشی متراکم میوه در ولسوالی‌های کشم و بهارک

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۳
احداث ۴۱ قطعه باغ نمایشی متراکم میوه در ولسوالی‌های کشم و بهارک

۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
با فرارسیدن فصل بهار، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به همکاری موسسه ارتقای اجتماعی ، تعداد ۴۱ قطعه باغ متراکم میوه‌جات مختلف‌النوع را در ولسوالی‌های بهارک و کشم  آن ولایت احداث نموده است. این باغ‌ها شامل درختان سیب، بادام، زردآلو و گیلاس هستند.
بر اساس هدایت مولوی امان الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، هیاتی از کارمندان تخنیکی این ریاست موظف گردیدند تا این پروسه را نظارت کرده و نهال‌ها را از نظر تخنیکی بررسی و سپس توزیع نمایند.
باغ متراکم (مدل توسعه باغات) یک تکنولوژی مدرن در باغداری است که در آن تراکم درختان در هر جریب نسبت به روش‌های معمولی بیشتر می‌باشد. در این روش، درختان انتخابی از پایه‌هایی که از طریق ریشه تکثیر شده و از نظر ژنتیکی اصلاح شده‌اند، استفاده می‌شود. این درختان معمولاً نسبت به درختانی که از طریق تخم تکثیر می‌شوند، بازدهی بیشتری دارند و سطح تولید آن‌ها در مقایسه با روش‌های سنتی بیشتر است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها