اتحادیه لبنیات فروشی در ولایت هرات ایجاد و افتتاح گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۰ - ۱۱:۹
اتحادیه لبنیات فروشی در ولایت هرات ایجاد و افتتاح گردید

اتحادیه لبنیات فروشی‌های ولایت هرات با حضور مولوی پیرمحمد حلیمی رئیس زراعت هرات، شماری از  مسوولان محلی، لبنیات فروشان، اتحادیه های همکار افتتاح گردید.
طی برنامه‌ای با حضور  مولوی پیر محمد حلیمی رئیس زراعت، ریئس عدلیه، مولوی محمد عمر قاصد آمر مالداری و صحت حیوانی، داکتران و کارمندان آمریت مالداری و صحت حیوانی، کارمندان ادارات امارتی، اتحادیه‌های همکار و مسوولان لبنیات فروشی‌های محلی هرات  اتحادیه لبنیات فروشان افتتاح گردید.
  در محفل افتتاح این اتحادیه رئیس اداره زراعت هرات ایجاد این اتحادیه را در کاهش مشکلات و آوردن سهولت‌ها موثر عنوان نموده و بر کار مشترک اعضای اتحادیه با ادارات امارتی تاکید کرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها