آموزش عملی یوریاسپری برای باغداران ولسوالی ورسج تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۳۳
آموزش عملی یوریاسپری برای باغداران ولسوالی ورسج تخار

۱ قوس  ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی و عملی یوریاسپری از سوی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار در ولسوالی ورسج برگزار شد.
 تیم موظف این مدیریت پس از هماهنگی با مسئولین محلی، این برنامه را با هدف آگاهی‌دهی باغداران در زمینه استفاده مؤثر از یوریا برای جلوگیری از شیوع امراض و آفات نباتی راه‌اندازی کرد.
در این برنامه، ۸۰ تن از باغداران قریجات پس‌قلعه، ده‌بالای میان‌شهر، ده‌پایان میان‌شهر، قوندوزو و پل یکمیر ترشت اشتراک نموده و آموزش عملی دیدند. همچنان در شماری از باغ‌های نمونه، عملیه یوریاپاشی به گونه عملی تطبیق گردید.
باغداران با استقبال از این برنامه، آمادگی خود را برای عملی‌سازی آن در سایر باغ‌های شان اعلام کردند. مسئولین ریاست زراعت تخار می‌گویند که راه‌اندازی چنین برنامه‌ها در کاهش امراض نباتی و افزایش تولیدات باغی در سال آینده نقش مؤثر و مثبت خواهد داشت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها