آموزش عملی یوریاسپری برای باغداران ولسوالی ورسج تخار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۳۳
آموزش عملی یوریاسپری برای باغداران ولسوالی ورسج تخار

۱ قوس  ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی و عملی یوریاسپری از سوی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار در ولسوالی ورسج برگزار شد.
 تیم موظف این مدیریت پس از هماهنگی با مسئولین محلی، این برنامه را با هدف آگاهی‌دهی باغداران در زمینه استفاده مؤثر از یوریا برای جلوگیری از شیوع امراض و آفات نباتی راه‌اندازی کرد.
در این برنامه، ۸۰ تن از باغداران قریجات پس‌قلعه، ده‌بالای میان‌شهر، ده‌پایان میان‌شهر، قوندوزو و پل یکمیر ترشت اشتراک نموده و آموزش عملی دیدند. همچنان در شماری از باغ‌های نمونه، عملیه یوریاپاشی به گونه عملی تطبیق گردید.
باغداران با استقبال از این برنامه، آمادگی خود را برای عملی‌سازی آن در سایر باغ‌های شان اعلام کردند. مسئولین ریاست زراعت تخار می‌گویند که راه‌اندازی چنین برنامه‌ها در کاهش امراض نباتی و افزایش تولیدات باغی در سال آینده نقش مؤثر و مثبت خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۴
Background image

نظارت از روند اعمار سه گلخانه در ولایت جوزجان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی حفیظ‌الله حازم رئیس باغداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور نظارت از روند اعمار سه باب گلخانه، به ولایت جوزجان سفر کرد.
وی در آغاز سفر با مولوی جان‌مراد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۱:۵۲
Background image

آموزش ۱۲۰ دهقان و مالدار در پنجشیر درباره سازگاری با تغییرات اقلیمی

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی آگاهی‌دهی درباره خطرات تغییرات اقلیمی بر سکتور زراعت و مالداری و راه‌های سازگاری با آن، با اشتراک ۱۲۰ تن از دهاقین و مالداران، در ولسوالی دره ولایت. . .

BACK TO NEWS