آموزش دهی دهقانان و باغداران دایکندی در مورد کنترول مرض شپشک بادام و گندم

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۳ - ۱۴:۲۵
آموزش دهی دهقانان و باغداران دایکندی در مورد کنترول مرض شپشک بادام و گندم

۱۳ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی برای باغداران و دهقانان مرکز این ولایت برنامه آموزشی را در مورد چگونگی کنترول مرض شپشک بادام و کندم برگزار کردند.
در جریان این برنامه آموزشی  طریقه کنترول بیماری شپشک بادام و راه‌های کنترول امراض و آفات نباتی و سرخی گندم به گونه عملی و نظری برای دهقانان و باغداران ولایت دایکندی  آموزش داده شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۲۹
Background image

ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان چندین اداره داخلی و خارجی در وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، انرژی و آب، امور داخله، احیا و انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، صحت عامه، دفتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۳:۴۹
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب نظارت به‌عمل آمده است.
به گفته‌ی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۴۵
Background image

در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
با تشویق و همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یکی از سرمایه‌گذاران محلی قصد دارد در ۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی مارجه باغ خرما. . .

بازگشت به خبرها