آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها


۱۱ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان آمریت منابع طبعی ریاست زراعت غور اعضای چهار انجمن علفچرهای قریجات صوفک، شیخ المند و بهاری را آموزش داده اند.
هدف از تدویر این برنامه آموزش اعضای چهار انجمن در مورد جمع آوری  و بذرتخم علوفه جات للمی که سبب پوشش بیشتر زمین می‌شود و در فصل بهار باعث تقویه چراگاه های مواشی میگردد.
در این برنامه شیوه‌های قروق سازی و محافظت از علفچرها به اشتراک کننده گان آموزش داده شد چهار انجمن فوق طور رسمی ثبت و راجستر ریاست زراعت بوده و توسط جامعه محلی انتخاب وایجاد شده است در راستای تطبیق برنامه های حفاظت از منابع طبعی از جمله نهاد های کمک کننده ریاست زراعت محسوب می‌گردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۵۵
Background image

نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در بلخ پایان یافت

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه سه‌روزه محصولات زراعتی و حیوانی در شهر مزارشریف، مرکز ولایت بلخ، که با حضور گسترده بزگران، مالداران، تاجران و تولیدکنندگان داخلی برگزار شده بود، با موفقیت به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۱:۴۵
Background image

تشدید تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات؛ پنج تن در ولسوالی دلارام بازداشت شدند

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان در ولسوالی دلارام ولایت نیمروز از افزایش تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات و جلوگیری از قطع غیرقانونی درختان خبر می‌دهند.
به گفته مسئولان، در ادامه این تلاش‌ها، پنج. . .

بازگشت به خبرها