آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۱ - ۱۶:۱۸
آموزش دهی اعضای انجمن حفاطت از علفچرها


۱۱ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان آمریت منابع طبعی ریاست زراعت غور اعضای چهار انجمن علفچرهای قریجات صوفک، شیخ المند و بهاری را آموزش داده اند.
هدف از تدویر این برنامه آموزش اعضای چهار انجمن در مورد جمع آوری  و بذرتخم علوفه جات للمی که سبب پوشش بیشتر زمین می‌شود و در فصل بهار باعث تقویه چراگاه های مواشی میگردد.
در این برنامه شیوه‌های قروق سازی و محافظت از علفچرها به اشتراک کننده گان آموزش داده شد چهار انجمن فوق طور رسمی ثبت و راجستر ریاست زراعت بوده و توسط جامعه محلی انتخاب وایجاد شده است در راستای تطبیق برنامه های حفاظت از منابع طبعی از جمله نهاد های کمک کننده ریاست زراعت محسوب می‌گردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۳
Background image

در ولسوالی غورکِ کندهار کار ساخت یک چک‌دَم به ارزش سه میلیون افغانی آغاز شد

۱۶ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
از  بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ریاست زراعت کندهار، کار ساخت یک چک‌دَم به‌هدف کاهش خشکسالی و مهار آب در ولسوالی غورک ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز توزیع نهال گیلاس برای ۷۹ دهقان در ولسوالی کشم بدخشان

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان برنامه ایجاد باغ‌های مثمر را با توزیع نهال گیلاس برای ۷۹ دهقان واجد شرایط در ولسوالی کشم آغاز کرد. این روند بر اساس پلان تطبیقی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۲:۱
Background image

سفر رئیس تحقیقات مالداری و هیئت همراه به چهار ولایت شمال کشور

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس تحقیقات مالداری انجنیر عبدالوَلی، همراه با هیئت تخنیکی به ولایت‌های جوزجان، فاریاب، بلخ و بدخشان سفر کرده و با رؤسای زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها