آموزش تهیه و استفاده از لایم سلفر برای دهاقین ولسوالی رخه ولایت پنجشیر 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۳
آموزش تهیه و استفاده از لایم سلفر برای دهاقین ولسوالی رخه ولایت پنجشیر 

۲۵ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در قریهٔ خواجه ولسوالی رُخه، برای ده‌ها تن از دهقانان، روش تهیه، ساخت و کاربرد لایم سلفر را آموزش دادند.
این برنامه آموزشی با هدف ارتقای آگاهی دهاقین در زمینهٔ کنترول آفات و امراض، افزایش حاصل‌دهی محصولات زراعتی و ترویج روش‌های پایدار و کم‌هزینهٔ مبارزه با بیماری‌های نباتی برگزار شد.
در این برنامه، متخصصان زراعت مراحل علمی و عملی تولید لایم سلفر—که در کنترول آفات، قارچ‌ها و بیماری‌های درختان مثمر مؤثر است—را به‌گونهٔ مفصل تشریح کردند.
برگزاری چنین برنامه‌هایی نقش مهمی در بهبود کنترول آفات و امراض، افزایش تولیدات زراعتی و کاهش وابستگی دهقانان به مواد کیمیایی گران‌قیمت دارد که در نهایت به رشد پایدار سکتور زراعتی منجر خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها