آموزش باغداران در ولسوالی پریان در زمینه مبارزه با آفات و شاخه‌بری درختان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ - ۹:۴۵
آموزش باغداران در ولسوالی پریان در زمینه مبارزه با آفات و شاخه‌بری درختان

ده‌ها تن از باغداران در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، در یک برنامه آموزشی که از سوی کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری  و مالداری آن ولایت، آموزش دیدند.
در این برنامه که، باغداران با روش‌های علمی و عملی تهیه‌ لایم سلفر برای کنترول آفات و بیماری‌ها، چگونگی مجادله میخانیکی علیه مور پتدار و خیمه‌ساز، و نیز اصول شاخه‌بری صحیح درختان آشنا شدند.
به گفته مسئولان، هدف این آموزش ارتقای آگاهی باغداران درباره‌ روش‌های مؤثر کنترول آفات و نیز بهبود رشد و باردهی درختان از طریق شاخه‌بری اصولی بوده است.
لایم سلفر که به‌گونه‌ وقایوی و غیرسمی ساخته می‌شود، در دوره‌ خواب زمستانی برای حفاظت از درختان در برابر آفات و بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ترکیب با ایجاد لایه محافظ روی شاخه‌ها و جوانه‌ها، مانع تنفس آفات شده و از گسترش بیماری‌های قارچی و باکتریایی جلوگیری می‌کند.
مسوولان مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی پریان ابراز امیدواری کرده است که با تطبیق این آموزش‌ها، عملکرد و حاصل‌دهی باغ‌ها در سال جاری بهبود یابد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها