آغاز کمپاین واکسین برای جلوگیری از بیماری سگ دیوانه در هزاران رأس مواشی در ننگرهار

۱۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ ربیعالثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و با تمویل اتحادیه اروپا، روند تطبیق واکسین انتروتوکسیمیا در مواشی کوچک نشخوارکننده در ۱۰ ولسوالی ننگرهار (درهنور، حصارک، شیرزاد، خوگیانی، سررود، رودات، کوزکنر، کامه، بهسود و چپرهار) آغاز گردید.
مولوی محمد ولی محسن رییس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت که از سوی کمیته هالند، ۴۲ هزار و ۷۵۰ دوز واکسین بهمنظور جلوگیری از این بیماری بر مواشی کوچک نشخوارکننده تطبیق میشود. به همین هدف، در ده ولسوالی برای داکتران وترنری جهت تطبیق مؤثر واکسینها، وسایل درینچر، واکسینها، واکسیناتور و چپن توزیع گردید.
رییس زراعت یادآور شد که این واکسینها در راستای جلوگیری از امراض در مواشی کوچک و حل مشکلات اقتصادی مالداران، یک گام مهم بهشمار میرود.
پیش از این نیز کمیته هالند برای افغانستان چندین بار در ننگرهار واکسینهای وقایوی برای جلوگیری از بیماریهای مختلف تطبیق نموده است.