آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۱۶
آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان

۲۵ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی بهاری از سوی در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان با شعار «نهال امروزه، رفاه آینده» آغاز شد.
این برنامه با غرس چندین اصله نهال توسط مولوی نیاز محمد تایب، آمر امور زراعتی ریاست زراعت پروان، سمیع‌الله ساحل، آمر منابع طبیعی، ملا عبدالحق حق‌پرست، ولسوال سیدخیل، عبدالکبیر حماسی، مدیر عمومی خدمات زراعتی، و شماری از مسئولین و کارمندان این ریاست رسماً آغاز گردید.
مولوی نصیر احمد، رئیس شورای مردمی سیدخیل، در سخنانی اهمیت نهال‌شانی را از دیدگاه شریعت بیان کرده و خواستار ترویج نهال‌های مثمر در کنار نهال‌های غیرمثمر شد.
در ادامه، مولوی نیاز محمد تایب از استقبال مردم سیدخیل برای این برنامه قدردانی کرد و وعده سپرد که در آینده، توجه بیشتری به غرس نهال‌های مثمر صورت خواهد گرفت. وی افزود که درخواست نهال‌های مثمر به وزارت زراعت و موسسات ارائه شده و قرار است در آینده توزیع گردد.
همچنین، مولوی سمیع‌الله ساحل بر اهمیت حفاظت از نهال‌های غرس‌شده تأکید کرد و عبدالکبیر حماسی، مدیر خدمات زراعتی، از تلاش‌های مردم سیدخیل در حفظ جنگلات قدردانی نمود.
مدیریت زراعت سیدخیل تاکنون یک هزار نهال را غرس کرده و برنامه‌های گسترده‌ای برای توسعه جنگلات در سال آینده دارد که با همکاری ریاست زراعت پروان عملی خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها