آغاز کمپاین مبارزه با کنه‌ها در ولایت بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۰:۵
آغاز کمپاین مبارزه با کنه‌ها در ولایت بلخ

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ کمپاینی را برای مبارزه با کنه‌ها در ۱۵ ولسوالی این ولایت آغاز کرده است. این برنامه بخشی از پروژه انکشافی سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت است که با هدف از بین بردن کنه‌ها و جلوگیری از شیوع بیماری تب کانگو تطبیق می‌شود.
در این کمپاین که ۶۰ روز کاری را در بر می‌گیرد، ۱۵ داکتر و ترنر ساحوی با نظارت تیم مرکزی در ولسوالی‌های مربوطه فعالیت خواهند داشت. برای هر ولسوالی، چهار روز کاری به دواپاشی طویله‌ها اختصاص داده شده است.
هدف اصلی این برنامه، کاهش امراض در میان جوامع انسانی و حیوانی و همچنین تقویت و انکشاف سکتور مالداری در ولایت بلخ است. تطبیق چنین برنامه‌هایی گامی مثبت در راستای بهبود صحت حیوانی و رشد اقتصادی در این ولایت به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها