آغاز کمپاین مبارزه با تب کانگو در دایکندی

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۴۶
آغاز کمپاین مبارزه با تب کانگو در دایکندی

۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی کمپاین مبارزه با بیماری تب کانگو یا بیماری خون‌دهنده را در این ولایت آغاز کرد.
این برنامه که به حمایت مالی وزارت زراعت و با همکاری داکتران ساحوی بخش صحت حیوانی راه‌اندازی شده، با هدف از بین بردن کنه‌های حیوانی به‌عنوان عامل اصلی انتقال این بیماری تطبیق می‌گردد.
کمپاین متذکره شامل دواپاشی طویله‌ها بوده و توسط ۹ تن از داکتران ساحوی در ولسوالی‌های مختلف دایکندی و مرکز این ولایت عملی می‌شود.
مسئولان زراعت دایکندی ابراز امیدواری کردند که این اقدام در کاهش و جلوگیری از شیوع بیماری تب کانگو در میان حیوانات و انسان‌ها نقش مؤثری ایفا نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها