آغاز کمپاین دونوع  واکسین حیوانی درسطح ۱۴‌ ولسوالی ولایت بدخشان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۱:۱۹
آغاز کمپاین دونوع  واکسین حیوانی درسطح ۱۴‌ ولسوالی ولایت بدخشان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری موسسه کمیته هالند در ولایت بدخشان به مقدار ۵۰ هزار  دوز واکسین  چیچک بز و گوسفند و طاعون نشخوار کنندگان حیوانات کوچک را در سطح چهارده ولسوالی این ولایت تطبیق نماید.
این برنامه در ولسوالی‌های فیض آباد، بهارک، جرم، شهدا، اشکاشم، راغستان، کوهستان، یفتل پایان، شهر بزرگ، ارگو، درایم، تشکان، کشم و ولسوالی تگاب از طریق  26 تن از پاراوترنران خویش جهت وقایه و جلوگیری از تلفات مواشی و حیونات کوچک نشخوار کننده  تطبیق خواهد شد.
جهت تطبیق درست واکسین‌های فوق الذکر برای  مسوولین کلینیک‌های حیوانی  در ارتباط به شیوه‌های تطبیق درست آن ورکشاپ یک روزه تدویر گردید وسپس سهم هر ولسوالی که ۱ هزار ۷۸۵ دوز واکسین می‌گردید با حضور داشت مدیر بررسی و راپور دهی کلینیک‌های حیوانی این ریاست به ولسوالی‌های شامل پلان انتقال و برنامه واکسیناسیون رسما آغاز گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها