آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت خبر داد.
این برنامه با همکاری سازمان غذا و زراعت ملل متحد و توسط کارمندان فنی کلینیک‌های ساحوی صحت حیوانی راه‌اندازی گردیده است. هدف اصلی آن، جلوگیری و کنترول امراض پارازیتی خارجی در حیوانات، بهبود وضعیت صحی مواشی و کاهش تلفات ناشی از آفات می‌باشد.
داکتر ارسلان حیدری، مدیر عمومی صحت حیوانی فاریاب، گفت که در این کمپاین با استفاده از وسایل دواپاشی و داروی ایورمکتین، صدها رأس حیوان درمان شده‌اند. وی افزود که این اقدام نقش مهمی در ارتقای سطح مصونیت حیوانات و تقویت اقتصاد مالداران ایفا می‌کند.
ریاست زراعت فاریاب ضمن قدردانی از کمک‌ها و همکاری‌های سازمان غذا و زراعت ملل متحد، خواهان ادامه و گسترش این‌گونه برنامه‌های مؤثر در سراسر ولسوالی‌های این ولایت شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۴۷
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مدیرعامل شرکت اصفهان پلاست ایران

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسعود روضاتی، مدیرعامل شرکت اصفهان پلاست ایران و هیئت همراهش دیدار کرد.
در این دیدار روی گسترش. . .

بازگشت به خبرها