آغاز کمپاین تطبیق واکسین بیماری PPR در ولسوالی شولگره بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۹:۳۷
آغاز کمپاین تطبیق واکسین بیماری PPR در ولسوالی شولگره بلخ

کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی شولگره ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ رسماً افتتاح گردید.
در این کمپاین، دفتر سازمان غذا و زراعت ملل متحد (FAO) با همکاری مدیریت خدماتی زراعتی ولسوالی شولگره، ۵۰۰۰ دوز واکسین PPR را توسط داکتران و ترنرهای ساحوی تطبیق نمود. روند تطبیق واکسین تحت نظارت مسؤولان مربوطه قرار داشت تا از صحت اجراآت اطمینان حاصل شود.
مسؤولان ریاست زراعت بلخ می‌گویند هدف از اجرای این کمپاین، جلوگیری از گسترش بیماری PPR در میان حیوانات نشخوارکننده کوچک مانند بز و گوسفند است تا از تلفات حیوانی و خسارات اقتصادی دهقانان جلوگیری گردد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری هر سال در همکاری با نهادهای بین‌المللی از جمله FAO، برنامه‌های واکسیناسیون حیوانی را در ولایت‌های مختلف کشور تطبیق می‌کند تا سطح مصونیت حیوانات بلند رفته و سکتور مالداری در کشور تقویت شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۲:۵۸
Background image

وزیر زراعت با رییس عمومی دفتر پروژه‌های عملیاتی ملل متحد دیدار کرد

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با رییس عمومی دفتر پروژه‌های عملیاتی ملل متحد (UNOPS) دیدار کرد. در این دیدار، رییس پروژه تنظیم اضطراری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۲:۵۵
Background image

معین زراعت و مالداری از پروژه‌های آبیاری و احیای جنگلات زیتون در خوست بازدید کرد 

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری خود به ولایت خوست از چند پروژه زراعتی در این ولایت بازدید کرد.
در این سفر،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری  از فارم ماهی گرم‌آبی در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری خود به ولایت خوست از فارم تازه‌اعمار ماهیان گرم‌آبی در ساحه باغ شمل این. . .

بازگشت به خبرها