آغاز کمپاین تطبیق واکسین بیماری انترتوکسیمیا در بادغیس

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۴:۱۵
آغاز کمپاین تطبیق واکسین بیماری انترتوکسیمیا در بادغیس

۱۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس با همکاری کمیته هالند کمپاین تطبیق واکسین بیماری انترتوکسیمیا را آغاز کرد.
این برنامه با حضور پرسونل آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و همکاران کمیته هالند افتتاح شد و قرار است در جریان آن ۴۴ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین انترتوکسیمیا از طریق کلینیک‌های صحت حیوانی در سطح مرکز و ولسوالی‌های بادغیس تطبیق گردد.
مسئولان تأکید کردند که این واکسین‌ها باید مطابق اصول صحی و وترنری تطبیق شده و گزارش کامل آن به ریاست زراعت ولایت بادغیس ارایه گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۶:۰
Background image

وزارت زراعت برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری افغانستان نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور هماهنگی و جلب همکاری نهادهای ملی و بین‌المللی برای برگزاری هرچه بهتر نمایشگاه محصولات زراعتی، مالداری افغانستان، نشست مشترکی را. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۵:۵۸
Background image

رئیس جدید ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت معرفی شد

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و منظوری مقام عالی ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، به‌حیث رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

حاصلات توت در پنجشیر ۱۳ درصد افزایش یافت

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرد که حاصلات توت در این ولایت در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد افزایش یافته است.
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس. . .

بازگشت به خبرها