آغاز کار عملی پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در میدان‌وردک

user-admin
شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۰ - ۱۱:۲
میدان وردګ کې  د کرنیزو محصولاتو د مدیریت د پروژو عملي چارې پیل شوې


۲۱  ثور ۱۳۹۹
سنگ تهداب پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت در ولایت میدان‌وردک، با حضور مسوولان محلی، دهقانان و باغداران این ولایت گذاشته شد.
در این همایش، مظفرالدین یمین، والی میدان‌وردک گفت: «پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی برای دهقانان و باغداران یک فرصت خوب است و ساخت ذخیره‌خانه‌ها و سردخانه‌ها، در مصون‌سازی محصولات زراعتی میدان‌وردک رول عمده دارد.»
والی میدان‌وردک از همه‌گان خواست که همکاری کنند تا محصولات زراعتی میدان‌وردک مدیریت شود.
ولیداحمد تسل، رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان‌وردک گفت که هدف از تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی، مدیریت و حفاظت محصولات زراعتی و باغداری، برابرسازی زمینه‌ی کار و به طور عمده فراهم‌سازی زمینه‌ی رشد اقتصاد مردم است.
رییس زراعت میدان‌وردک گفت که با تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی، جلو فاسد شدن بخش بزرگی از تولیدات زراعتی گرفته می‌شود.
پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، که عملی می‌شود، ملکیت دهقانان و باغداران می‌باشد. دهقانان و باغدارانی که می‌خواهند از این تأسیسات برای‌شان ساخته شود، تنها ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازند، زیرا ۹۰ درصد دیگر هزینه را وزارت زراعت برای‌شان می‌پردازد.
ساخت هزاران ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو برای دهقانان، اعمار صدها سردخانه‌ی صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه و ایجاد هزاران کشمش‌خانه برای باغداران، توزیع هزار ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی به دهقانان و باغداران، همکاری با پروسس‌کننده‌گان بزرگ محصولات زراعتی، ممنوعیت احتمالی واردات مشابه به تولید داخلی در فصل برداشت آن در کشور و فراهم‌سازی قراردادهای فروش محصولات زراعتی، از موارد شامل در برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۵:۲۰
Background image

آغاز توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های نیازمند در ولایت غور

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع بزهای شیری و گوسفند برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولایت غور از سوی دفتر ولایتی افغان اید، در همکاری و هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۰:۲۵
Background image

نمایشگاه محصولات خربزه در ولایت جوزجان برگزار شد

۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه محصولات خربزه ولایت جوزجان در محوطه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت از سوی ریاست زراعت برگزار شد.
 رئیس زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان گفت که به‌منظور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۸:۵۸
Background image

افزایش محصولات بادنجان رومی در ولسوالی حضرت سلطان سمنگان


۸ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان می‌گویند که حاصلات بادنجان رومی در سال جاری در ولسوالی حضرت سلطان آن ولایت افزایش یافته است.
گلاب‌الدین غیاثی مدیر. . .

بازگشت به خبرها