آغاز کار ساخت سه سبزخانه در جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۳۴
آغاز کار ساخت سه سبزخانه در جوزجان

۱۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان می گویند که کار ساخت سه باب سبزخانه به ارزش بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار افغانی در ولایت جوزجان آغاز شد.
محمد رستم کریمی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان گفت که این پروژه امروز در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان و ولسوالی مردیان آغاز شده است. به گفته او، از مجموع این سه سبزخانه، دو باب در شهر شبرغان و یک باب دیگر در ولسوالی مردیان در مدت سه ماه تکمیل و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد.
قاری حفیظ‌الله حازم رییس توسعه باغداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم آغاز این پروژه گفت که سبزخانه‌ها از بودجه وزارت زراعت تمویل شده و با هدف بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان و فراهم‌سازی زمینه کشت محصولات زراعتی در تمام فصول سال ساخته می‌شوند تا دهقانان بتوانند محصولات‌شان را به گونه تازه به بازار عرضه کنند.
دهقانان مستفیدشده نیز با قدردانی از وزارت زراعت، ایجاد این سبزخانه‌ها را گامی مؤثر برای رشد اقتصاد زراعتی و افزایش دسترسی به محصولات تازه عنوان کردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۸ - ۸:۴۶
Background image

معین زراعت و مالداری با مسئولان مؤسسه تیکا دیدار کرد

۲۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با میکاییل تشدیمر، رئیس مؤسسه همکاری و هماهنگی ترکیه (تیکا) در افغانستان و شماری از مسئولان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

بازگشت به خبرها