آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور

user-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۳ - ۱۷:۳۷
آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور

آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور:
۱۰ سردخانه‌ی میوه و ۳۵۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو ساخته می‌شود
۲۳ ثور ۱۳۹۹
کار عملی‌سازی پروژه‌های طرح مدیریت محصولات زراعتی در ولایت غور با حضور مسوولان محلی آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور می‌گوید که ساخت این زیربناها باعث رشد اقتصاد دهقانان و باغداران می‌شود و عمر تولیدات زراعتی را بیش‌تر می‌کند.
ریاست زراعت غور می‌افزاید، زیربناهایی که ساخته می‌شود، شامل ۱۰ سردخانه سیب، ۳۰۰ ذخیره‌خانه‌ی کچالو و ۵۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز است.
 در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، در کنار ساخت این سردخانه‌ها، ۳۰ دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات نیز به شماری از دهقانان توزیع می‌شود.
پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، که در سراسر کشور عملی می‌شود، ملکیت دهقانان و باغداران است. دهقانان و باغدارانی که می‌خواهند از این تأسیسات برای‌شان ساخته شود، تنها ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازند، زیرا ۹۰ درصد دیگر هزینه را وزارت زراعت برای‌شان می‌پردازد.
اعمار هزاران ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو برای دهقانان، ایجاد صدها سردخانه‌ی صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه و ساخت هزاران کشمش‌خانه برای باغداران، در کنار توزیع هزار ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی به دهقانان و باغداران، همکاری با پروسس‌کننده‌گان بزرگ محصولات زراعتی، ممنوعیت احتمالی واردات مشابه به تولید داخلی در فصل برداشت آن در کشور و فراهم‌سازی قراردادهای فروش محصولات زراعتی، از موارد شامل در برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۵:۳۶
Background image

تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر میان وزارت زراعت و مؤسسه بین‌المللی افغان اید امضا شد


۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از ۳۴ میلیون دالر امریکایی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسه بین‌المللی افغان اید، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۴۰
Background image

گفتگو درباره غرس پنج هزار نهال غیرمثمر و ساخت ۱۵ گلخانه بزرگ در غزنی

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی محمداسماعیل شکیب رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با نمایندگان مؤسسه حفاظت از محیط زیست و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP). . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۳:۳۷
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان در بادغیس

۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۷۸۰۰ دهقان مستحق در پنج ولسوالی و مرکز ولایت بادغیس، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

BACK TO NEWS