آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور

user-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۳ - ۱۷:۳۷
آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور

آغاز کار تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در غور:
۱۰ سردخانه‌ی میوه و ۳۵۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو ساخته می‌شود
۲۳ ثور ۱۳۹۹
کار عملی‌سازی پروژه‌های طرح مدیریت محصولات زراعتی در ولایت غور با حضور مسوولان محلی آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور می‌گوید که ساخت این زیربناها باعث رشد اقتصاد دهقانان و باغداران می‌شود و عمر تولیدات زراعتی را بیش‌تر می‌کند.
ریاست زراعت غور می‌افزاید، زیربناهایی که ساخته می‌شود، شامل ۱۰ سردخانه سیب، ۳۰۰ ذخیره‌خانه‌ی کچالو و ۵۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز است.
 در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، در کنار ساخت این سردخانه‌ها، ۳۰ دستگاه خشک‌کننده میوه‌جات و سبزیجات نیز به شماری از دهقانان توزیع می‌شود.
پروژه‌های برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، که در سراسر کشور عملی می‌شود، ملکیت دهقانان و باغداران است. دهقانان و باغدارانی که می‌خواهند از این تأسیسات برای‌شان ساخته شود، تنها ۱۰ درصد هزینه را می‌پردازند، زیرا ۹۰ درصد دیگر هزینه را وزارت زراعت برای‌شان می‌پردازد.
اعمار هزاران ذخیره‌خانه‌ی پیاز و کچالو برای دهقانان، ایجاد صدها سردخانه‌ی صفر انرژی سارک برای نگهداری میوه و ساخت هزاران کشمش‌خانه برای باغداران، در کنار توزیع هزار ماشین خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی به دهقانان و باغداران، همکاری با پروسس‌کننده‌گان بزرگ محصولات زراعتی، ممنوعیت احتمالی واردات مشابه به تولید داخلی در فصل برداشت آن در کشور و فراهم‌سازی قراردادهای فروش محصولات زراعتی، از موارد شامل در برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS