آغاز کار ایجاد جنگل بیره در ۱۸ هکتار زمین به ارزش نزدیک به ۱۱ میلیون افغانی در لغمان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۴
لغمان کې د نږدې  ۱۱ میلیونو افغانیو په ارزښت په ۱۸ هکټاره ځمکې کې د بیرې ځنګل دجوړولو چارې پیل شوې

۲۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان با حمایت مالی پروژه آبادی برنامه توسعه‌ای سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی شرکت زراعتی رحمانزی، کارهای عملی پروژه احداث جنگل بیره را در مساحت ۱۸ هکتار زمین در ساحه بدیع‌الاباد پنج‌پدر، مربوط مرکز مهترلام، آغاز کرده است.
مراسم افتتاح این پروژه با اشتراک مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت لغمان، قاری عبدالمالک نیازی سخنگوی مقام ولایت، مسئولان شرکت زراعتی و لوژستیکی رحمانزی، مولوی گل رسول زبیر آمر منابع طبیعی، انجینر دادمیر تلاش مدیر تنظیم جنگل‌های بیره و جلغوزه، و شماری از بزرگان قومی محل برگزار شد و سنگ بنای پروژه گذاشته شد.
مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت لغمان در سخنان خود گفت که این پروژه به ارزش نزدیک به ۱۱ میلیون افغانی در مساحت ۱۸ هکتار زمین تطبیق می‌شود و در آن حدود ۳۰ هزار نهال بیره غرس خواهد شد. به گفته وی، در جریان تطبیق این پروژه برای نزدیک به ۶۰۰ تن زمینه کار فراهم شده و کارهای آن در مدت چهار ماه تکمیل می‌گردد.
وی افزود که در مرحله نخست این پروژه، دو ذخیره آب، یک چاه عمیق و یک اتاق محافظتی اعمار می‌شود و پس از آن، روند غرس نهال‌ها آغاز خواهد شد. او از بزرگان قومی خواست تا در تطبیق پروژه و حفاظت از نهال‌ها همکاری جدی داشته باشند، زیرا این پروژه در راستای جلوگیری از سیلاب‌ها، کاهش تخریب خاک، حمایت از پرورش زنبور عسل، بهبود وضعیت محیط زیست و در مجموع رفاه عامه تطبیق می‌شود.
این پروژه از نگاه بهبود محیط زیست منطقه، مقابله با تغییرات اقلیمی، توسعه پرورش زنبور عسل و ایجاد فرصت‌های کاری برای مردم، از پروژه‌های مهم و ضروری به شمار می‌رود.
در همین حال، مولوی محمد نسیم به نمایندگی از مردم محل از تطبیق این پروژه ابراز خرسندی کرده و از اداره ولایتی قدردانی نمود که چنین پروژه‌های رفاهی را تطبیق می‌کند. وی همچنان خواهان اعمار چک‌دم‌ها در بخش مدیریت آب شد.
قابل یادآوری است که پیش از این نیز، ریاست زراعت لغمان در ساحه شمتیو مربوط مرکز، در مساحت ۳۰ هکتار زمین، یک جنگل احداث کرده بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها