آغاز کار اعمار ۶۵ ذخیره‌خانه معیاری کچالو و پیاز در غور

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۸ - ۱۵:۱۴
آغاز کار اعمار ۶۵ ذخیره‌خانه معیاری کچالو و پیاز در غور

۸ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور از آغاز رسمی کار اعمار ۶۵ باب ذخیره‌خانه معیاری صفر انرژی کچالو و پیاز در مرکز و ولسوالی‌های دولتیار و ساغر این ولایت خبر داد.
این ذخیره‌خانه‌ها به کمک مالی دفتر محترم اکشن اید و همکاری نزدیک اداره زراعت غور، به ارزش مجموعی ۳۰ میلیون افغانی تطبیق می‌شود. محل‌های اعمار این ذخیره‌خانه‌ها قبلاً توسط تیم سروی دفتر اکشن اید با هماهنگی ریاست زراعت غور، مطابق معیارهای تعیین‌شده، در ولسوالی‌های یادشده سروی و انتخاب گردیده بود.
هدف از تطبیق این پروژه، ذخیره‌سازی سالم محصولات کچالو و پیاز، جلوگیری از فاسد شدن آنها و عرضه این محصولات در وقت مناسب به بازار عنوان شده است.
ریاست زراعت غور افزود که با تطبیق این پروژه‌ها، فرصت‌های اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای صدها تن از دهاقین ایجاد شده و گام مؤثری در راستای توسعه سکتور زراعت و رشد اقتصاد محلی برداشته خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها