آغاز کارزار نهال‌شانی در ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۹ - ۱۰:۴۰
آغاز کارزار نهال‌شانی در ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان

کمپاین نهال‌شانی سال ۱۴۰۴ در ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان تحت شعار «نهال امروزه، رفاه آینده» آغاز شد. 
این برنامه به ابتکار مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی جبل‌السراج و با حضور مقامات محلی، نمایندگان ادارات، بزرگان و باشندگان محل در باغ عمومی گلبهار برگزار شد.
در این کارزار، بیش از سه هزار نهال غیرمثمر و زینتی در مناطق مختلف ولسوالی جبل‌السراج، از جمله فابریکه سمنت جبل‌السراج، مکاتب، مدارس و سایر نقاط این ولسوالی غرس می‌شود.
در جریان این مراسم، الحاج مولوی نیازمحمد "تائب" معاون ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پروان، بر اهمیت غرس نهال از دیدگاه شریعت و نقش آن در حفظ محیط زیست تأکید کرد. همچنین، شیخ‌القرآن مولوی خان محمد "حقیار" ولسوال جبل‌السراج، از باشندگان خواست در نگهداری و آبیاری نهال‌ها تلاش کنند.
انجنیر سمیع‌الله "ساحل" آمر تنظیم منابع طبیعی، و انجنیر سید مصور "سادات" مدیر عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی جبل‌السراج، بر نقش درختان در کاهش آلودگی هوا، جلوگیری از فرسایش خاک و ایجاد محیطی سالم تأکید کردند.
این برنامه با دعای خیر الحاج محمد صابر "حمزه" رئیس فابریکه سمنت جبل‌السراج به پایان رسید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها