آغاز پیوند ۴۸ ورایتی میوه در فارم تحقیقاتی کوکچه ولایت بدخشان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۷ - ۱۱:۱۲
آغاز پیوند ۴۸ ورایتی میوه در فارم تحقیقاتی کوکچه ولایت بدخشان

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان پیوند ۴۸ نوع ورایتی میوه و نباتات را در فارم تحقیقات کوکچه آن ولایت آغاز نمود.
زردآلو، گیلاس، سیب و بادام از دیپارتمنت باغداری ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت درخواست، پس از انتقال به این ولایت، روند پیوند نمودن آن امروز آغاز گردید.
 قابل تذکر است، نسبت مساعد بودن شرایط به رشد وتوسعه باغداری در ولایت بدخشان به موجودیت یک مرکز تحقیقات میوه جات نیاز جدی احساس می‌گردد که پس از پیروزی امارت اسلامی این مرکز در ساحه ۴۰ جریب زمین ایجاد و رسما درلیست فارم‌های تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ثبت و راجستر شد تا در آینده بتواند به عنوان یک مرکز تحقیقاتی انکشاف نموده و در انتقال تکنالوژی‌های جدید باغداری، برای باغداران مفید واقع شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها