آغاز مبارزه کیمیاوی علیه آفت ملخ‌های مضره در ولسوالی حصه اول بهسود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۱:۱۷
آغاز مبارزه کیمیاوی علیه آفت ملخ‌های مضره در ولسوالی حصه اول بهسود

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردگ، به منظور جلوگیری از خسارات آفت ملخ‌های مضره، مبارزه کیمیاوی را در ولسوالی حصه اول بهسود آغاز کرد.
این برنامه از تاریخ ۲۸ جوزا سال روان آغاز گردیده و پیش‌بینی می‌شود تا تاریخ ۱۰ سرطان ادامه یابد. در این عملیات، مقدار ۵۰ لیتر ادویه نوع ULV به مصرف خواهد رسید که حدود ۵۰ هکتار زمین زراعتی را تحت پوشش قرار می‌دهد و از خسارات احتمالی آفت ملخ‌ها جلوگیری به‌عمل می‌آید.
برای اجرای مؤثر این عملیات، تعداد ۸ دستگاه ماشین ULV همراه با تجهیزات مکمل از سوی مدیریت عمومی حفاظت نباتات آمریت خدمات زراعتی به ولسوالی مذکور انتقال داده شده‌است. همچنان تمام مراحل و شیوه‌های عملیاتی مبارزه توسط کارمند فنی مدیریت حفاظت نباتات به کارمندان محلی به‌گونه دقیق و همه‌جانبه آموزش داده شده‌است.
این برنامه تحت نظارت محمدصابر "ساحل"، آمر پلان و برنامه ریاست زراعت ولایت میدان وردگ، تطبیق می‌گردد.
ریاست زراعت میدان وردگ متعهد است تا با تطبیق برنامه‌های مؤثر کنترول آفات، زمینه حفاظت از محصولات زراعتی و حمایت از دهاقین زحمت‌کش را فراهم سازد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

بازسازی و نوسازی ریاست زراعت بدخشان با هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار بازسازی و نوسازی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با هزینه یک‌ونیم میلیون افغانی و حمایت مالی تاجران ملی، تحت نظارت مولوی شفیق‌الله حفیظی رییس زراعت،. . .

بازگشت به خبرها